Διεπιχειρησιακά

Τι μπορούμε να κάνουμε μαζί

Η Panini S.p.A. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής συλλεκτικών αυτοκόλλητων και καρτών ανταλλαγής στον κόσμο και είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που βασίζονται σε μια μεγάλη γκάμα αδειούχων ψυχαγωγικών και αθλητικών επωνυμιών.

Προβολή 

Ένα βασικό συστατικό για την επιτυχία της επωνυμίας Panini ήταν η παρουσίαση αυτοκόλλητων ως ισχυρό εργαλείο προβολής χάρη στην ικανότητα της Panini να προσαρμόζει τα προϊόντα στις ανάγκες των συνεργατών στο χώρο των παιχνιδιών, των ενδυμάτων, των τροφίμων, των αναψυκτικών, της ζαχαροπλαστικής, του πετρελαίου, των μεγάλων καταστημάτων λιανικής, των εστιατορίων και των επικοινωνιών

Το προϊόν Panini προσφέρει επιλογές όπως εντός πακέτων, επάνω στα πακέτα, δυναμικά δώρα, προγράμματα πιστών πελατών, εξαργυρώσεις, κουπόνια, ανταμοιβές άμεσης νίκης και πολλά ακόμη.

 

Προσαρμοσμένα προϊόντα:

º Λογότυπα επωνυμίας σε άλμπουμ και πακέτα  

º Αποκλειστικά σχεδιασμένα υποσύνολα αυτοκόλλητων και καρτών 

º Ειδικά δημιουργημένα στοιχεία (αφίσες, ένθετα, κ.λπ.)  

Ένας συνεργάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο χρήσης του προϊόντος, χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες επιλογές: 

º Εγγυημένο premium με κάθε αγορά  

º Τυχαία διαθέσιμο premium έκπληξη  

º Αυτοαποσβέσιμο premium

Διαθέσιμα στοιχεία:  σχήματα, λάμψη στο σκοτάδι, ανάγλυφα υλικά, αναδυόμενα, αποσυρόμενα, γλυπτικά, ολογράμματα. Εκτύπωση σε: χαρτί, έλασμα, γκλίτερ, pvc, ανάγλυφα υφάσματα

Διαφήμιση  

Η πολιτική επέκτασης της Panini έχει συνεισφέρει στην αυξανόμενη διανομή που έχει γίνει η ευρύτερη στη βιομηχανία, φτάνοντας περισσότερα από 3 εκατομμύρια καταστήματα παγκοσμίως. Το πακέτο  αυτοκόλλητων/καρτών της Panini έχει αποδειχθεί ένα ιδανικό διαφημιστικό και επικοινωνιακό όχημα για συνεργάτες που αναζητούν μια ευρεία καταναλωτική βάση.  

Κάθε άλμπουμ χρησιμοποιείται για περίπου 10 εβδομάδες και μετά διατηρείται για πολύ καιρό. Τα άλμπουμ μας εκτυπώνονται και πωλούνται σε χιλιάδες αντίτυπα (200.000 έως 1.200.000 ή περισσότερα). Προσφέρουμε διαφημιστικό χώρο στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά του πίσω εξώφυλλου των άλμπουμ. Αυτά τα εξώφυλλα φέρουν μόνο διαφημίσεις στο άλμπουμ.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων Panini προσφέρει αρκετές επιλογές όσον αφορά το διαφημιστικό χώρο.

Διαφημιστικοί χώροι σε τυπικό προϊόν::
Διαφημιστικοί χώροι σε προσαρμοσμένο προϊόν:

Τι μπορεί να κάνει η Panini για εσάς

º Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο και αποκλειστικό προωθητικό έργο. Χρησιμοποιήστε θέματα από την εκτενή μας βιβλιοθήκη και, μέσω της χρήσης αυτοκόλλητων, καρτών και παιχνιδιών, επεξεργαστείτε ξανά μια συλλογή (ακόμη και σε συμπτυγμένη μορφή) για αποκλειστική προωθητική χρήση.

º Σχεδιάστε μια κοινή πρωτοβουλία που συνδέει μία από τις συλλογές μας που διατίθενται αυτή τη στιγμή στη λιανική αγορά με ειδικά, προσαρμοσμένα gadget που διατίθενται μόνο μαζί με τα προϊόντα σας. 

º Επίσης, μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τη χρήση των δικών σας προωθητικών προϊόντων. 

Εάν ενδιαφέρεστε για μια εμπορική συνεργασία με την Panini, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω τις λεπτομέρειες της πιθανής συνεργασίας μας: 

º Στείλτε μας email στη διεύθυνση:  promotion@paninigroup.com 

º Στείλτε fax στο τηλέφωνο: +39-59-827431 

My Panini™ B2B 

Η υπηρεσία My Panini™ B2B προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε εξατομικευμένα προϊόντα και αποκλειστικά προωθητικά έργα. Αυτό το είδος υπηρεσίας στοχεύει κυρίως σε εταιρείες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκόλλητα -με ή χωρίς άλμπουμ- ως εργαλεία μάρκετινγκ στη διάρκεια συνεδρίων, διοργανώσεων και συναντήσεων.  

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ