90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Η Panini παρουσιάζει αυτή την εξαιρετική συλλογή για τον εορτασμό της 90ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ του πιο διάσημου ποντικού όλων των εποχών: Του ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ.
Πάρτε μέρος στη γιορτή συμπληρώνοντας αυτή τη μοναδική συλλογή που αποτελείται από 130 κανονικά ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ, 86 διάτρητα, 36 γκλίτερ και 24 ολογραφικά αυτοκόλλητα! Χρησιμοποιήστε τα αυτοκόλλητα για να ολοκληρώσετε μια ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΜΙΚ που δημοσιεύεται για πρώτη φορά: μια περιπέτεια γραμμένη και σχεδιασμένη από τον σπουδαίο Κάστυ!

Η συλλογή αυτή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εκδοτική Ομάδα του περιοδικού “TOPOLINO”
Συντάκτης: Βίτο Στάμπιλε

Η Panini θα ήθελε να ευχαριστήσει τον «μαέστρο» Τζόρτζο Καβατσάνο για το εκπληκτικό έργο τέχνης του Μίκυ Μάους που κοσμεί το εξώφυλλο αυτού του άλμπουμ και το οποίο σχεδίασε ειδικά για εμάς!

Η ιστορία του Μίκυ Μάους συνδέεται με τα ονόματα πολλών μεγάλων καλλιτεχνών που δημιούργησαν, σχεδίασαν και έδωσαν ζωή στον Μίκυ, καθώς και με εκείνους που έγραψαν τις ιστορίες του. Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει τις δημιουργίες πολλών σημαντικών καλλιτεχνών που συνέβαλαν στο τεράστιο συνολικό έργο, το οποίο αποτελεί την τέχνη του Μίκυ Μάους μέσα στα χρόνια. Ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς σε όλους αυτούς τους δημιουργικούς ανθρώπους που έκαναν αυτή τη συλλογή πραγματικότητα και εμάς να αγαπάμε τον Μίκυ Μάους!

Ακολουθήστε μας στο Facebook www.facebook.com/paninigr/

© Disney

003577B_IT
90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

Μονά αυτοκόλλητα/κάρτες για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας

003577RCVAGB_IT
Disney Mickey Mouse Sticker Collection

Πλήρες σετ, μαζί με άλμπουμ και μεμονωμένα αυτοκόλλητα

003577RCVAE_IT
Disney Mickey Mouse Sticker Collection

Πλήρες σετ, μαζί με άλμπουμ και μεμονωμένα αυτοκόλλητα

003577RCVAF_IT
Mickey Mouse 90 ans

Πλήρες σετ, μαζί με άλμπουμ και μεμονωμένα αυτοκόλλητα